Viesu nama prasmīgās saimnieces gatavo garšīgus un sātīgus Latgales nacionālos ēdienus, kā arī izsmalcinātus ēdienus svinībām vai kāzām.
Viesu nams „Zaļā sala „ ir Latgales kulinārā mantojuma tīkla biedrs (www.kulinaraismantojums.lv) . Biedrība apvieno uzņēmējus, kas saviem viesiem piedāvā Latgales tradicionālos ēdienus.
Viesiem, kuri vēlas baudīt Latgales īpašos ēdienus mēs piedāvājam
ģuļbešniekus – īstu kartupeļu gardumu, tos gatavo no vārītiem kartupeļiem pildot ar kūpinātu gaļu
asuškas – biezpiena pankūkas ar saldā krējuma mērci
buļbu bļīnus – kartupeļu pankūkas ar krējumu un biezpienu
putraimu asinsdesu – tradicionālu Ziemassvētku mielasta ēdienu
haladņiku – lielisku ēdienu karstā vasaras dienā,